Doelstellingen

Barbecue Support is een vereniging voor alle gepassioneerde barbecue hobbyisten waarbij ze zich kunnen aansluiten en verenigen middels een jaarlijks lidmaatschap om zo deze ambachtelijke kook methode op open vuur steeds beter eigen te maken.

Barbecue Support stelt zich tot doel om hét vertrekpunt te worden voor elke gepassioneerde barbecue liefhebber om binnen eigen mogelijkheden en geboden platformen de gewenste hobbyist te kunnen zijn.

Barbecue Support steunt de ambachtelijke slagers en stelt hen in staat om aan de leden van Barbecue Support te vragen als grillmaster te helpen.

Barbecue Support levert voor haar leden een administratie gelegenheid die zorgt dat deze geweldige hobby een hobby blijft!

Barbecue Support verwijst naar de vele bestaande barbecue platvormen waardoor deze elkaar versterken om zo alle vragen omtrent barbecueën eenvoudig te kunnen vinden.

Barbecue Support professionaliseert door, deze ambachtelijke kook methode op open vuur, te vangen in lesmateriaal dat zich vertaalt in een gecertificeerde Nederlandse beroepsopleiding tot “Grillmaster”.