De DEMO Grillmaster

Geef jij ook ergens op locatie gedurende het “barbecue seizoen” demo’s om zo een barbecue merk te promoten….. Ben je nu wel of geen ondernemer? Heb je dan wel of geen KvK-nummer, BTW nummer, Zakelijke bankrekening, boekhouder, en commerciële uitingen op het WWW nodig?

Als je voldoet zoals de belastingdienst hier omschrijft, ben je ondernemer. Je kan nog een test doen voor de zekerheid op de internetsite van de Belastingdienst. Ga daarvoor hier naar de ondernemerstest van de belastingdienst.

Als blijkt dat je geen ondernemer bent volgens het gestelde van de belastingdienst en je bent “resultaatgenieter”, dan kan je nog wel een ondernemer zijn voor de BTW…. Doorloop ook die stappen rustig door en waag er gerust een telefoontje aan met de belastingdienst. Het bespaart je voor de toekomst heel veel tijd en ellende en je voorkomt zo ook onnodig veel geld uit te geven aan je administratie. Geld wat jij ook vast liever aan je barbecue hobby besteed.

Als je het het urencriterium niet haalt en je omzet is minder dan € 20.000,00 per jaar. Dan kan je het voor jezelf vele malen leuker houden waardoor je hobby een hobby blijft. Je bent al een gepassioneerd levensgenieter wordt ook resultaatgenieter. Geen KvK-nummer, geen BTW-nummer, geen Zakelijke rekening en geen gedoe. Gewoon af en toe een keer lekker barbecueën tegen betaling en een paar zaken hieromtrent registreren en bewaren. Daar helpt Barbecue Support haar leden mee.

Lid worden van Barbecue Support zorgt ervoor dat jij een administratieve tool tot je beschikking krijgt om dat wat nodig is te registreren. Registratie van bijvoorbeeld inkomsten / vergoedingen / investeringen / uitgaven / reiskosten en tijd zorgen ervoor dat jij het overzicht houdt. Maar ook het punt waarop je ondernemer wordt zal in een temperatuurmeter worden weergegeven zodat je hier tijdig in kan schakelen als het “te heet” wordt. Barbecue Support zorgt ervoor dat de leden van de vereniging zich kunnen ontwikkelen in deze hobby/sport/professie.

Barbecue Support |“gewoon zoals het hoort