De Ambachtelijke Slager

Op verzoek van uw klant, in een paar muis klikken, een Grillmaster verbinden aan uw ambachtelijke barbecue producten. Een Grillmaster die gepassioneerd komt barbecueën bij uw particuliere of zakelijke klant op locatie.

Barbecue Support biedt u de gelegenheid om haar leden aan uw verzorgingsgebied te verbinden. Door de leden van Barbecue Support heeft u eenvoudig, snel én de garantie dat uw vlees en overige producten naar uw wensen worden bereid. Barbecue Support geeft gepassioneerde barbecue hobbyisten de gelegenheid om wat bij te verdienen met het gepassioneerd uitoefenen van deze hobby. Ook het verstrekken van de uitleg over het bijzondere aan uw product komt hierdoor nogmaals onder de aandacht bij uw klant en wordt alles door de leden van Barbecue Support perfect verzorgd.

Financieel We houden immers niet van zwart, dus is er voor het financiële deel ook een fiscaal getoetste aanpak. Barbecue Support neemt u dit volledig uit handen. U krijgt één te betalen bedrag (BTW vrij) van een lid die komt barbecueën bij uw klant. Hieraan ligt de opdracht ten grondslag die u plaatst bij Barbecue Support. In de overeenkomst tot opdracht staan de specifieke afspraken en wensen. U weet dus precies wat uw Grillmaster kost en voor uw klant zal doen. De Grillmaster verkrijgt op Barbecue Support hierdoor een inkomsten overzicht dat onder “neven inkomsten” bij de jaarlijkse IB aangifte genoteerd dient te worden.

Registreer hier ook uw slagers bedrijf en regisseer het komende “Barbecue seizoen”

Ook de leden van Barbecue Support zijn van mening dat het barbecue seizoen 365 dagen per jaar is en laten dit graag zien. De leden van Barbecue Support komen ook buiten “uw barbecue seizoen” graag in actie voor een barbecue voor uw winkeldeur of bij uw klant op locatie.

Barbecue Support |“gewoon zoals het hoort