Barbecue Support

Barbecue Support | gewoon zoals het hoort

Barbecue Support is een organisatie waar alle gepassioneerde barbecue hobbyisten zich bij kunnen aansluiten, zich in kennis verrijken én zelfs betaald krijgen door elders te barbecueën.

Barbecue Support levert aan haar leden de administratie gelegenheid (*) die ervoor zorgt dat deze geweldige hobby een hobby blijft! (* Resultaatgenieter)

Barbecue Support stelt zich tot doel om hét vertrekpunt te worden voor elke gepassioneerde barbecue liefhebber om binnen eigen mogelijkheden te voorzien in deze ambachtelijke kook hobby op open vuur.

Barbecue Support verwijst naar de vele bestaande barbecue platformen waardoor we elkaar versterken om zo alle vragen omtrent barbecueën eenvoudig te kunnen vinden.

Barbecue Support structureert voor haar gepassioneerde leden, locaties waar de barbecue ondersteuning gewenst is. Om met aandacht en passie voor de ambachtelijke slager te barbecueën voor de optimale klantbeleving.

Barbecue Support verbindt de ambachtelijke culinaire beroepen, als de lokale ambachtelijke slagers en aanbieders van echte streek producten. De Ambachtelijke Slager kan op Barbecue Support eenvoudig een verzoek onder de leden uitzetten om een barbecue te verzorgen.

Barbecue Support zet zich in mede vorm te geven aan de titel “Grillmaster”. Er is immers een verschil tussen jezelf een Grillmaster noemen en échte te “Grillmaster” zijn. Op termijn willen we hier een erkende en gewaardeerde beroeps specialisatie voor realiseren.

Zover is het nog niet maar we gaan er wel alvast mee beginnen en wij rekenen hierin ook op uw lidmaatschap, steun en inbreng.