1+1=3

Bij de Ambachtelijke Slager zie je dat dit dé plek is waar hét eerlijke vlees vandaan komt. Ambachtelijk, met zorg en passie uitgebeend, geproportioneerd en speciaal voor jou verpakt. Kleine of grote stukken vlees en als je iets niet alledaags wil zorgt deze Slager ervoor dat dit er de volgende dag voor je is.

Barbecueën gebeurt echt elke dag. Doordat dit een hobby is die zijn weerga niet kent willen we gezegd hebben dat hier zelfs vele landelijke wedstrijden, Europese en Wereldkampioenschappen in zijn. Ook zijn er heel veel gepassioneerde barbecue hobbyisten die voor de lokale ambachtelijke slager de diversiteit aan eerlijke barbecue producten grillen en graag 3-5 uurtjes gepassioneerd bezig is met deze hobby. Belangrijker nog, het beste uit het product weet te halen en de klant het verschil zal proeven.

Barbecue Support structureert voor haar gepassioneerde leden, locaties waar de barbecue ondersteuning gewenst is. Om met aandacht en passie te barbecueën en de optimale klantbeleving uit de producten haalt.